ua ru
ГЕНЕРАЛЬНИЙ ІМПОРТЕР
COROTOP В УКРАЇНІ

Супердифузійна мембрана Коротоп (країна-виробник Польща)

Супердифузійна мембрана Коротоп (країна-виробник Польща)

Оскільки, в останні роки модною тенденцією стало використання підпокрівельного приміщення в якості житлового (і горища відходять в епоху вінтажу), то нині супердифузійна мембрана COROTOP - найоптимальніше рішення для облаштування скатних дахів і вентильованого простору. Мембрана потрібна для відводу вологи з утеплювача і для захисту від проникнення водяної пари, що утворюються у внутрішніх приміщеннях, в результаті життєдіяльності людей.

Також, мембрана замінює собою гідроізоляційні плівки, які так недоречно створюють під покрівлею ефект сауни. Покрівельники-практики розуміють, що при використанні звичайних низькопаропроникних плівок важко витримати величину вентиляційного зазору, а це неминуче призведе до зволоження теплоізоляції. Надлишкова вологість призводить до намокання утеплювача, і, отже, зниження його теплотехнічних характеристик, промерзання даху і утворення криги на покрівлі, гниття крокв і обрешітки, появі цвілі і псування внутрішньої обробки приміщень.

Завдяки високій паропроникності мембрани Corotop, можна укладати її впритул на теплоізоляцію без дотримання вентиляційного зазору. Також, таке укладання дозволяє уникнути вивітрювання утеплювача. Структура матеріалу Коротоп є тришаровою високопаропроникною, матеріал з армованими гратами з поліпропіленових волокон в своєму складі. На мембрані розташовані спеціальні малюнки, що спрощують її монтаж. Напуски мембран необхідно з'єднувати спеціальними клейкими стрічками для з'єднання покрівельних мембран. І ще такий цікавий момент - ви можете використовувати Коротоп, як вітроізоляційну мембрану в ході будівництва.

18 березня 2015
×